TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Toimitustiedot

Toimitus Eurooppaan vie noin 7-10 työpäivää, muualle 10-14 päivää.

Maani ei ole listalla! Mitä voin tehdä.

Ethän vaihda kohdemaata ensin. Emme voi vaihtaa toimitusosoitetta ennen kuin tilaus on lähetetty. Lähetä meille sähköpostia ensin, niin me lisäämme maan.

Emme toimita APO/FPO osoitteisiin. Nämä eivät ole kansainvälisiä osoitteita.

We cannot ship to APO/FPO addresses. These are not international addresses. There is an assumption, that because the addresses reside in a foreign country, military mail goes through an international postal carrier. This is not so. APO/FPO mail goes through United States Postal Service-Priority Mail.

Kiireessä? Lataa kopio

Jos luot tilin tilausta tehdessäsi, voit aina ladata kopion myyntitodistuksesta jälkeenpäin. Ladattavissa heti tilauksen teon jälkeen.


NOPEA toimitus

Pyrimme toimittamaan asiakirjat postiin 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta – yleensä nopeamminkin jos tilausta ei ole tehty viikonloppuna tai pyhinä.

Mikäli tilaus on tehty aamulla 8.00 jälkeen perjantaina, tilaus lähetetään maanantaina koska toimisto on suljettuna viikonloppuna.

Asiakirjojen lisäksi voit ladata sähköisen kopion todistuksesta omalta tililtäsi. Kun olemme lähettäneet asiakirjat, emme voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tilaus toimitetaan.

Ole hyvä ja tilaa ajoissa välttääksesi pettymykset toimitusajoissa.


Toimituksen seuranta

Tarjoamme useita toimitustapoja lähetyksen seurannalla maailmanlaajuisesti. Tilauksesi jälkeen toimitamme sinulle seurantakoodin, jolla voit seurata toimitusta Royal Mail palvelussa.

Miten seuraan tilaustani?

Seuraa toimitusta -kohdasta voit tarkistaa viimeisimmät tiedot mistä tahansa seurattavasta kohteesta, jotka olet lähettänyt tai jotka on lähetetty sinulle.

Jos olet käyttänyt Royal Mail Signed For®-palvelua (joka ei sisällä seurantaa), voit kuitenkin käyttää Seuraa toimitusta -toimintoa tarkistaaksesi, onko tuote toimitettu.

Voit käyttää Seuraa toimitusta -toimintoa näillä toimitustavoilla:

Miten käytän palvelua?

Käyttääksesi Seuraa toimitusta – toimintoa, kirjoita vain 13-merkkinen seurantakoodisi ja seuraa ohjeita.

Huomaa, että Royal Mail -kotisivut näyttävät kaikista tuoreimmat tiedot lähetyksistä.