TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Tietosuojakäytäntö

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Dot Com Ltd, joka toimii Highland Titles -nimisenä. Dot Com Limited on Alderneyssä rekisteröity yritys, numero 1936. Kaikkia suojelutöitä suorittaa Highland Titles Limited, jonka omistaa The Highland Titles Charitable Trust for Scotland, hyväntekeväisyysjärjestö, joka on rekisteröity Guernseyn numeroon CH444.

Dot Com Limited (Highland Titles, ”me” tai “me”) suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti. Ole hyvä ja lue seuraava tietosuojakäytäntö, joka kattaa yksityiskohtaisesti sinulta keräämät tiedot, kuinka käytämme sitä parantamaan kokemustasi ja kuinka pidämme nämä tiedot turvassa.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivustoja ja aliverkkotunnuksia (highlandtitles.com, highlandtitles.fr, highlandtitles.de, highlandtitles.cn, highlandtitles.pt, highlandtitles.it, highlandtitles.es ja highlandtitles.dk), joita hallinnoi Dot Com Ltd.
Tämä käytäntö ei koske sellaisten yritysten käytäntöjä, joita emme omista tai omistamme, tai ihmisille, joita Dot Com Ltd ei palkkaa tai johta.
Hallitsemiesi verkkosivustojen sivuilla on monia linkkejä, jotka vievät sinut muille verkkosivustoille. Muista lukea muiden sivustojen yksityisyydensuojakäytäntö, jotka saattavat pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja, ennen kuin rekisteröidyt sivustoon.

1. Mitä tietoja keräämme?

Keräämme vähimmäismäärän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita se mahdollisesti voi tarjotakseen hyvän palvelun asiakkailleen. Kerätyt tiedot voidaan jäljittää neljään skenaarioon:

i. Henkilökohtainen tili
Kun rekisteröidyt Highland Titles -palveluun, keräämme etunimesi, sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Muut tililläsi olevat tiedot sisältävät myös ostohistorian, tontitiedot ja tuotot.
Mitään asiakkaidemme tietoja ei julkisteta, lukuun ottamatta matkamuistotontien opt-in-rekisteriä, jossa – asiakkaidemme pyynnöstä – julkaistaan ​​heidän valitsemansa nimi ja tontin numero Highland Titles -rekisterin tuloksissa. . Tämä löytyy osoitteesta https://www.highlandtitles.com/find_plots/

Sinulle annetaan myös mahdollisuus käyttää tiliä tai rekisteröidä se kolmansien osapuolten, kuten Facebook- tai Google-tilisi, avulla. Valtuuttamalla meitä muodostamaan yhteyden näihin kolmansiin osapuoliin, annat meille luvan käyttää ja tallentaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muita tietoja, jotka kolmannet osapuolet tarjoavat meille, sekä käyttää ja paljastaa näitä tietoja tämän politiikan mukaisesti.

ii. Evästeet ja seurantatekniikat
Tämän tyyppiset tiedot kerätään automaattisesti, kun käyttäjä käy missä tahansa sivustollamme evästeiden, majakojen, tunnisteiden ja komentosarjojen avulla. Haettuihin tietoihin sisältyy IP-osoite, selaintyyppi, pyydetyt sivut, viittaus- / poistumissivut ja URL-osoitteet, napsautusten lukumäärä, aloitussivut ja muut tämän tyyppiset tiedot. Emme linkitä näitä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

iii. Sähköposti
Etu- ja sukunimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja ostohistorian lisäksi, kun kommunikoimme kanssasi sähköpostitse, pidämme myös kirjaa vuorovaikutuksesta sähköpostin kanssa, mukaan lukien oletko avannut sen ja mitkä linkit ovat on napsautettu.

iv. Integroidut palvelut
Haluamme palkita sinut ja ystäväsi, kun lähetät tuotteemme. Tätä varten käytämme viitealustaa, johon tallennamme sähköpostiosoitteesi sekä kaikkien ystäväsi nimet ja sähköpostiosoitteet, joihin olet viitannut Highland Titlesissä.

2. Kuinka käytämme tietosi?

Lyhyesti sanottuna, käytämme tietosi mukauttaaksesi ja parantaaksesi asiakaskokemustasi. Käytämme kerättyjä tietoja monilla tavoilla, mukaan lukien:

i. Paranna kokemusta
Käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, jotka olet pyytänyt meiltä tai jotka olet ilmaissut kiinnostusta niihin, sekä suorittaa profilointia ja markkinatutkimuksia. Tietoja käytetään parantamaan tarjouksiamme ja auttamaan meitä ymmärtämään paremmin ja kunnioittamaan mieltymyksiäsi. Lisäksi näitä tietoja voidaan käyttää myös minkä tahansa kilpailujen tai tarjousten hallinnointiin.

ii. Communications
Käytämme tietosi voidaksemme kommunikoida kanssasi uusien tuotteiden kanssa, varata päivityksiä, yhteisöuutisia ja satunnaisia ​​tarjouksia. Henkilötietojen käyttö varmistaa, että paitsi että voimme räätälöidä viestejämme myös räätälöidä ne vastaamaan kiinnostuksiasi ja mieltymyksiäsi.

Iii. Analytics
Google Analyticsin avulla mitataan ja seurataan matkaa verkkosivustojen kautta. Tätä käytetään ymmärtämään, kuinka kävijät käyttävät käyttöympäristöjämme, ja viime kädessä auttamaan meitä tarjoamaan parempaa, parempaa kokemusta, osuvampaa sisältöä ja räätälöityä viestintää.
Highland Titles on myös integroinut Google Playn Google Analyticsiin, joten voimme nähdä sovelluskohtaiset tiedot Android-sovellusten käyttäjille. Kerätyt tiedot ovat nimettömiä eikä niitä voida tunnistaa.
Huomaa, että Google toimii itsenäisesti meistä ja sillä on oma tietosuojakäytäntö, jota suosittelemme tarkistamaan täällä.

Huomaa, että tietosi jaetaan vain organisaatioiden kanssa, jotka auttavat meitä toimittamaan ja parantamaan kokemusta. Näitä ovat Highland Titles Limited, Mailchimp, Referral Candy, Attacat ja Strut. Emme jaa tietosi markkinointitarkoituksiin näiden organisaatioiden ulkopuolella.

3. Kuinka jaamme tietosi?

Emme myy, jaa tai vuokraa tietoja kenellekään; olemme tällä sivustolla kerättyjen tietojen ainoa omistaja.
Voimme lähettää henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta muille yrityksille tai henkilöille, kun:
i. Meidän on jaettava tiedot pyydetyn palvelun tarjoamiseksi
ii. Meidän on lähetettävä tiedot jäsenyrityksille, jotka työskentelevät meidän puolestamme palvelun tarjoamiseksi sinulle (ellemme kerro toisin, näillä yrityksillä ei ole oikeutta käyttää heille tarjoamiamme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka ovat tarpeen sen lisäksi, mikä on tarpeen avuksi meille)
iii. Epätodennäköisessä tapauksessa, että jouduttiin vastaamaan lakisääteisiin haasteisiin, tuomioistuimen määräyksiin tai muihin oikeudellisiin prosesseihin

4. Kuinka voit poiketa kaupallisesta viestinnästä?

Verkkosivustollamme ei ole ennalta valittuja ruutuja, ja käytämme mahdollisuuksien mukaan kaksinkertaista opt-in -prosessia varmistaaksemme, että olemme saaneet suostumuksesi asianmukaisesti tallentamaan ja käyttämään kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja.
Asiakkaillemme ja verkkosivustomme käyttäjille annetaan mahdollisuus poistua tietojen lähettämisestä heille rekisteröinnin yhteydessä. Jos haluat myöhemmin muuttaa tätä vaihtoehtoa, voit ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi nimesi poistamista yhteystietoluettelostamme. Jokaisen sinulle lähetetyn sähköpostin alaosaan sisältyy myös opt-out- tai tilauslinkki.

5. Mitkä ovat oikeutesi tietoihin?

Yksityishenkilönä sinulla on oikeus: saada tietoa tietojemme käytöstä; pääsy henkilötietoihisi; oikaista tietosi, jos ne ovat epätarkkoja tai puutteellisia; pyytää henkilötietojesi poistamista; rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; hankkia ja käyttää uudelleen henkilötietojasi omaan tarkoitukseen; ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, myös suoramarkkinointia tai tutkimusta varten.
Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksista, ota meihin yhteyttä pyynnölläsi.

6. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme muuttaa tätä käytäntöä aika ajoin sivuston kehityksen ja kerättyjen tietojen muutosten huomioon ottamiseksi. Jos teemme merkittäviä muutoksia tapaan, jolla käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, ilmoitamme sinulle lähettämällä näkyvän ilmoituksen sivuillemme.
Jos sinulla on kysyttävää Dot Com Ltd: n henkilökohtaisten tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja käytöstä, ota meihin yhteyttä kysymyksesi kanssa.