TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Myynnin ehdot

TAUSTAA: Tätä sopimusta sovelletaan sinun, tämän Web-sivuston käyttäjän ja Highland Titles OU: n välillä. Suostumuksesi noudattamaan näitä ehtoja ja sitoutumaan niihin katsotaan tapahtuvan, kun ensimmäistä kertaa käytät verkkosivustoa. Jos et suostu sitoutumaan näihin ehtoihin, sinun tulee lopettaa verkkosivuston käyttö heti. Mitään tämän verkkosivuston osaa ei ole tarkoitettu muodostamaan hyväksyttävä sopimustarjous. Tilauksesi on sopimuksellinen tarjous, ja hyväksymme tarjouksen katsomme tapahtuvan lähettäessämme sinulle sinulle sähköpostitse ilmoituksen siitä, että tilauksesi on täytetty ja on matkalla sinulle.

1. Määritelmät ja tulkinta Tässä sopimuksessa seuraavilla termeillä on seuraavat merkitykset:

”Tili” tarkoittaa yhdessä henkilökohtaisia ​​tietoja, maksutietoja ja käyttöoikeustietoja, joita käyttäjät käyttävät maksetun sisällön ja / tai minkä tahansa verkkosivuston viestintäjärjestelmän käyttämiseen; ‘Kuljettajalla’ tarkoitetaan mitä tahansa kolmatta osapuolta, joka vastaa ostettujen tavaroiden kuljettamisesta toimitiloistamme asiakkaille; ‘Sisällöllä’ tarkoitetaan mitä tahansa tekstiä, grafiikkaa, kuvia, ääni-, video-, ohjelmisto-, tietokokoonpanoja ja mitä tahansa muuta tietoa, jota voidaan tallentaa tietokoneelle, joka esiintyy tällä verkkosivustolla tai muodostaa osan siitä; ”Tavaroilla” tarkoitetaan kaikkia tuotteita, joita Highland Titles mainostaa ja / tai saattaa myytäviksi tämän verkkosivuston kautta.

”Highland Titles OU” tarkoittaa yritystä Highland Titles OU, joka on perustettu Virossa, rekisteröintinumero 14943194

”Highland Titles Limited tarkoittaa yritystä Highland Titles Limited, joka on rekisteröity Alderneyyn, rekisteröintinumero 1599.

”Palvelulla” tarkoitetaan kollektiivisesti kaikkia online-palveluita, työkaluja, palveluita tai tietoja, jotka Highland Titles tarjoaa verkkosivuston kautta joko nyt tai tulevaisuudessa.

”Maksutiedot” tarkoittaa kaikkia tietoja, joita tarvitaan tavaroiden ostamiseen tältä verkkosivustolta. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, luotto- / pankkikorttinumerot, pankkitilinumerot ja lajittelukoodit.

”Ostotiedoilla” tarkoitetaan yhdessä tilauksia, laskuja, lähetysilmoituksia, kuitteja tai vastaavia, jotka voivat olla paperiversiona tai sähköisessä muodossa;

”Toimitilat” tarkoittavat liiketoimintapaikkaamme (paikkoja), joka sijaitsee St Annen talossa, Victoria Street, Alderney, GY9 3UF, C.I .;

”Järjestelmä” tarkoittaa mitä tahansa online-viestintäinfrastruktuuria, jonka Highland Titles Limited asettaa saataville verkkosivuston kautta joko nyt tai tulevaisuudessa. Tähän sisältyy, mutta ei rajoittuen, verkkopohjainen sähköposti, viestitaulut, live-chat-palvelut ja sähköpostilinkit;

‘Käyttäjällä’ tarkoitetaan mitä tahansa kolmannet osapuolia, jotka käyttävät verkkosivustoa eivätkä ole Highland Titlesin palveluksessa ja toimivat heidän työsuhteensa aikana; ”Verkkosivusto” tarkoittaa verkkosivustoa, jota parhaillaan käytät (www.highlandtitles.com), ja tämän sivuston kaikkia aliverkkotunnuksia (esim. Order.highlandtitles.com), elleivät ne ole nimenomaisesti poissuljettu niiden omien ehtojen mukaan. 2. Alle 18-vuotiaat henkilöt Alle 18-vuotiaiden tulee käyttää tätä verkkosivustoa vain aikuisen valvonnassa. Maksutiedot on toimitettava aikuiselle tai hänen luvallaan.

3. YritysasiakkaatNämä ehdot koskevat asiakkaita, jotka ostavat tavaroita liiketoiminnan aikana.

4. Kansainväliset asiakkaat: Jos tavaroita tilataan Guernseyn Bailiwickin ulkopuolelta, tuontitullit ja verot voivat syntyä, kun tavarat saavuttavat määränpäähänsä. Highland Titles ei ole vastuussa näistä maksuista, ja sitoudumme tekemättä mitään laskelmia tai arvioita tältä osin. Jos ostat kansainvälisesti, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä paikallisiin tulliviranomaisiin saadaksesi lisätietoja kustannuksista ja menettelyistä. Tavaroiden ostajana sinä olet myös ennätysten maahantuoja ja sinänsä tulisi varmistaa, että ostoksesi noudattaa täysin sen maan lakeja, johon tavarat tuodaan. Huomaa, että tavarat voidaan tarkastaa saapuessa satamaan tullitarkoituksia varten, ja Highland Titles ei voi taata, että tavaroidesi pakkauksissa ei ole väärentämisen merkkejä.

5. Teollis- ja tekijänoikeudetTämä koskee näiden ehtojen lausekkeessa 6 olevia poikkeuksia, kaiken verkkosivustossa olevan sisällön, paitsi jos käyttäjät ovat ladanneet sitä, mukaan lukien teksti, grafiikat, logot, kuvakkeet, kuvat, äänileikkeet, videoleikkeet, tietokokoelmat, sivun asettelu, alla oleva koodi ja ohjelmistot ovat Highland Titlesin, tytäryhtiöidemme tai muiden asiaankuuluvien kolmansien osapuolten omaisuutta. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä tunnustat, että tällaista aineistoa suojaavat sovellettavat Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainväliset immateriaalioikeudet ja muut lait. Et saa jäljentää, kopioida, levittää, tallentaa tai millään muulla tavalla käyttää uudelleen materiaalia verkkosivustolta, ellei verkkosivustossa toisin mainita tai ellei Highland Titles ole antanut nimenomaista kirjallista lupaa siihen.

6. Kolmannen osapuolen immateriaalioikeudetJollei toisin nimenomaisesti ilmoiteta, kaikki immateriaalioikeudet, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, tekijänoikeudet ja tavaramerkit, tuotekuvissa ja kuvauksissa kuuluvat sellaisten tuotteiden valmistajille tai jakelijoille, joita voidaan soveltaa. Et saa kopioida, kopioida, levittää, varastoida tai millään muulla tavalla käyttää tällaista materiaalia, ellei verkkosivustossa toisin mainita tai ellei asianomainen valmistaja tai toimittaja ole antanut nimenomaista kirjallista lupaa siihen.

7. Linkit muille verkkosivustoilleTämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille. Ellei nimenomaisesti mainita, nämä sivustot eivät ole Highland Titlesin tai sen tytäryhtiöidemme valvonnassa. Emme ota vastuuta tällaisten verkkosivustojen sisällöstä ja pidämme vastuuta mistään kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat niiden käytöstä. Linkin sisällyttäminen toiseen sivustoon tällä verkkosivustolla ei tarkoita, että itse sivustot tai niitä hallitsevat sivustot olisi hyväksytty.

8. Linkit tälle verkkosivustolleJotka, jotka haluavat sijoittaa linkin tälle verkkosivustolle muille sivustoille, voivat tehdä sen vain sivuston www.highlandtitles.com kotisivulle ilman etukäteen annettua lupaa. Syvä linkitys (ts. Linkit tietyille sivuston sivuille) vaatii Highland Titles Limited: n nimenomaisen luvan. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

9. Viestintävälineiden käyttö

9.1 Kun käytät mitä tahansa järjestelmää tällä verkkosivustolla, sinun on tehtävä se seuraavien sääntöjen mukaisesti:

9.1.1 Et saa käyttää säädytöntä tai mautonta kieltä;

9.1.2 Et saa lähettää lainvastaista tai muuten epämääräistä sisältöä. Tähän sisältyy väärinkäyttävä, uhkaava, häiritsevä, loukkaava, ageistinen, seksistinen tai rasistinen sisältö;

9.1.3 Et saa lähettää sisältöä, joka on tarkoitettu väkivallan edistämiseen tai yllyttämiseen;

9.1.4 On suositeltavaa, että huomautukset tehdään englannin, ranskan, saksan tai hollannin kielellä, koska emme ehkä pysty vastaamaan muilla kielillä toimitettuihin tiedusteluihin.

9.1.5 Keinot, joilla tunnistat itsesi, eivät saa rikkoa näitä käyttöehtoja tai muita sovellettavia lakeja;

9.1.6 Et saa matkia muista ihmisistä, etenkään Highland Titles Limited -yrityksen työntekijöistä ja edustajista; ja

9.1.7 Et saa käyttää järjestelmäämme luvattomaan joukkoviestintään, kuten ”roskapostiksi” tai “roskapostiksi”.

9.2 Hyväksyt, että Highland Titles pidättää oikeuden valvoa kaikkea meille tai järjestelmäämme käyttävää viestiä.

10. Tilit10.1 Jotta voit ostaa tavaroita tällä verkkosivustolla ja käyttää joitain muita ominaisuuksia, sinun on luotava tili, joka sisältää tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ja maksutietoja, jotka saattavat vaihdella sen mukaan, miten käytät verkkosivustoa. Älä vaadi maksutietoja, ennen kuin haluat tehdä ostoksen. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä vakuutat ja vakuutat, että:

10.1.1 kaikki toimittamasi tiedot ovat tarkkoja ja todenmukaisia;

10.1.2 sinulla on lupa toimittaa maksutietoja, jos lupaa voidaan tarvita; ja

10.1.3 pidät nämä tiedot oikeina ja ajan tasalla. Tilin luominen on edelleen vakuutus edustamistasi ja takuustasi.

10.2 On suositeltavaa, että et jaa tilitietojasi, erityisesti käyttäjänimeäsi ja salasanaasi. Highland Titles ei vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että tilisi tiedot ovat sinulle jaetut. Jos käytät jaettua tietokonetta, on suositeltavaa, että et tallenna tilitietojasi Internet-selaimeesi

10.3 Jos sinulla on syytä uskoa, että tilitietosi on saatu toisella ilman suostumusta, ota heti yhteyttä Highland Titlesiin keskeyttääksesi tilisi ja peruuttaaksesi kaikki vireillä olevat luvattomat ostot. Huomaa, että ostot voidaan peruuttaa vasta, kun ne lähetetään. Jos luvattoman oston lähetys tapahtuu, ennen kuin ilmoitat meille oston luvattomasta luonteesta, Highland Titles ei ota vastuuta tai vastuuta, ja sinun tulee ottaa yhteyttä Ostajan tietoihin yksityiskohtaisesti.

10.4 Käyttäjätunnustasi valittaessa sinun on noudatettava kohdassa 9 esitettyjä ehtoja. Jos et tee tätä, se voi johtaa tilisi jäädyttämiseen ja / tai poistamiseen.

11. Irtisanominen ja peruuttaminen11.1 Joko Highland Titles tai voit lopettaa tilisi. Jos Highland Titles lopettaa tilisi, sinulle voidaan ilmoittaa sähköpostitse ja selitys lopettamiselle voidaan antaa. Edellä esitetystä huolimatta pidätämme oikeuden lopettaa tilisi perustelematta.

11.2 Jos Highland Titles lopettaa tilisi, tililläsi olevat nykyiset tai vireillä olevat ostot peruutetaan eikä niitä lähetetä.

11.3 Highland Titles pidättää oikeuden peruuttaa ostot perusteettomasti mistä tahansa syystä ennen maksun käsittelyä ja lähettämistä.

11.4 Jos ostot peruutetaan jostain syystä ennen lähettämistä, sinulle maksetaan takaisin ostoista maksetut rahat.

11.5 Jos lopetat tilisi, kaikki lähettämättömät ostot peruutetaan ja sinulle maksetaan takaisin ostoista maksetut rahat.

12. Maksut Emme kerää maksutietoja. Maksut suoritetaan ulkopuolisen asiantuntijan maksunkäsittelyyrityksen Checkout.com kautta. Kauppiastili, jonka kautta turvalliset maksut suoritetaan, on Highland Titlesillä.

13. Tavarat, hinnoittelu ja saatavuus

13.1 Vaikka on pyritty varmistamaan, että kaikki saatavilla olevat graafiset esitykset ja tavarankuvaukset vastaavat todellisia tavaroita, Highland Titles ei ole vastuussa näiden kuvausten muutoksista. Tämä ei sulje pois vastuumme virheistä, jotka johtuvat laiminlyönnistämme, ja viittaa vain oikeiden tavaroiden variaatioihin, ei erilaisiin tavaroihin. Katso väärät tavarat kohdasta 14.1.

13.2 Tarvittaessa sinua voidaan joutua valitsemaan ostamasi tavaroiden vaadittava koko, malli, väri tai määrä tai määrittämään, mitä kaiverrusta tarvitset siihen.

13.3 Highland Titles ei takaa tai takaa, että sellaisia ​​tavaroita on saatavana. Varastomerkinnät annetaan verkkosivustolla, mutta ne eivät välttämättä ota huomioon myyntiä, joka on tapahtunut verkkosivustossasi käymisen aikana.

13.4 Kaikki verkkosivuston hinnoittelutiedot ovat oikeat verkkoon liittymisen hetkellä. Highland Titles pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja muuttaa tai poistaa erikoistarjouksia ajoittain ja tarpeen mukaan. Kaikki hinnoittelutiedot tarkistetaan ja päivitetään ajoittain.

13.5 Mikäli hinnat muuttuvat Tavaroiden tilauksen tekemisen ja tilauksen käsittelyn ja maksun vastaanottamisen välisenä aikana, sinuun otetaan yhteyttä ennen tilauksen käsittelyä ja ilmoitetaan uuden hinnan yksityiskohdat;

14. Toimitus14.1 Highland Titles ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tavarat lähetetään sinulle.

14.2 Highland Titles ei saa sinulta mitään ilmoitusta 10 työpäivän kuluessa toimituksesta Tavaroihin liittyvistä ongelmista. Sinun katsotaan vastaanottaneen Tavarat hyvässä kunnossa ja ilman ongelmia.

15. Palautuskäytäntö Highland Titles pyrkii aina toimittamaan korkealaatuisia tavaroita, jotka ovat virheettömiä ja vahingoittumattomia. Toisinaan tavarat on kuitenkin ehkä palautettava. Palautuksia koskevat nämä käyttöehdot ja palautuskäytäntömme.

15.1 Jos saat tavaroita, jotka eivät vastaa tilaamiasi tuotteita, ellei niihin liity selitystä, joka sisältää yksityiskohtaiset muutokset, ilmoittaa muutosten syyt ja määrittelee vaihtoehtosi, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa järjestääksesi niiden palauttamisen. Highland Titles ei ole vastuussa lähetyskustannusten maksamisesta. Sinulle annetaan mahdollisuus korvata Tavarat tilaamillasi (jos saatavilla) tai palauttaa sinut maksutavalla, jota käytit Tavaroita ostettaessa. Palautukset ja korvaukset suoritetaan palautetun tavaran vastaanottamisen jälkeen.

15.2 Jos ostetullasi tavaroilla on virheitä, kun ne toimitetaan sinulle, sinun tulee ottaa yhteyttä Highland Titlesiin 30 päivän kuluessa järjestääksesi niiden palauttamisen. Emme ole vastuussa lähetyskustannusten maksamisesta. Tavarat on palautettava alkuperäisessä kunnossaan kaikkien pakkausten ja asiakirjojen kanssa. Saatuaan palautetut tavarat palautetaan sinulle maksamasi tavaran hinta maksutavalla, jota käytit tavaroita ostettaessa.

15.3 Jos tavarat vaurioituvat kuljetuksen aikana ja vaurio näkyy toimituksen yhteydessä, sinun tulee ilmoittaa tällaisista vaurioista Highland Titlesille 10 päivän kuluessa ja järjestää niiden palauttaminen. Highland Titles ei ole vastuussa lähetyskustannusten maksamisesta. Saatuaan palautetut tavarat palautetaan sinulle maksamasi tavaran hinta maksutavalla, jota käytit tavaroita ostettaessa.

15.4 Jos tavarat on lähetetty tai saapunut sinuun, mutta olet muuttanut mieltäsi, palauta ne Highland Titlesiin 10 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Tavarat voidaan palauttaa tästä syystä vain, jos niiden pakkaukset pysyvät avaamattomina ja tavarat voidaan myydä uudelleen uusina, ilman Highland Titlesin suorittamaa lisätoimintaa. Olet vastuussa lähetyskustannusten maksamisesta, jos tavarat palautetaan tästä syystä.

15.5 Jos haluat palauttaa tavarat Highland Titlesiin jostakin yllä mainituista syistä, ota meihin yhteyttä käyttämällä tämän verkkosivuston tietoja tehdäksesi tarvittavat järjestelyt.

15.6 Highland Titles pidättää oikeuden harkintavaltaansa näiden ehtojen mukaisissa palautuksissa. Tekijöitä, jotka voidaan ottaa huomioon tätä harkintavaltaa käytettäessä, ovat muun muassa:

15.6.1 Kaikenlainen käyttö tai nautinto, joka sinulla on jo ollut hyödykkeistä;

15.6.2 Tavaroiden ominaisuudet, jotka voivat aiheuttaa niiden huonontumisen tai vanhenemisen nopeasti;

15.6.3 tosiasia, että tavarat koostuvat ääni- tai videotallenteista tai henkilökohtaisista tavaroista tai että pakkaus on avattu;

15.6.4 Kaikki alennukset, jotka ovat saattaneet muodostaa osan Tavaroiden ostohintaan heijastaakseen asiakkaan ostohetkellä ilmoittamaa laatua. Tällaista harkintavaltaa on käytettävä vain lain rajoissa.

15.7 Kaikki tontit ovat osa luonnonsuojelualuetta ja niitä hoidetaan osana luonnonsuojelualuetta. Invasiiviset lajit, kuten Rhododendron ponticum, voidaan poistaa. Voit käyttää tonttiasi millään tavalla suunnittelulakien kanssa. Luonnollisista materiaaleista huomaamattomat muistomerkit ovat tervetulleita. Liput ja biologisesti hajoamattomat materiaalit poistetaan vuotuisen siivouksen aikana kaikkien hyödyksi.

16. Yksityisyys

Sivuston käyttöä säätelee myös tietosuojakäytäntömme, joka on sisällytetty näihin ehtoihin tässä viitteessä.

17. Vastuuvapauslausekkeet

17.1 Highland Titles ei takaa, että verkkosivusto vastaa vaatimuksiasi, että se on tyydyttävän laadun, että se soveltuu tiettyyn tarkoitukseen, että se ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, että se on yhteensopiva kaikkien järjestelmien kanssa, että se on turvallinen ja että kaikki annetut tiedot ovat oikeita. Emme takaa mitään palveluidemme käytön tuloksia.

17.2 Mitään tämän verkkosivuston osaa ei ole tarkoitettu neuvoksi, ja tämän verkkosivuston sisältöön ei pitäisi luottaa päätöksenteossa tai minkäänlaisissa toimissa.

17.3 Mitään tämän verkkosivuston osaa ei ole tarkoitettu hyväksyttäväksi sopimustarjoukseksi.

18. Palvelun ja näiden ehtojen muutokset Highland Titles pidättää oikeuden muuttaa verkkosivustoa, sen sisältöä tai näitä ehtoja milloin tahansa. Ehdot ja muut ehdot sitovat sinut, kun käytät verkkosivustoa ensimmäistä kertaa muutosten seurauksena. Jos Highland Titles vaaditaan tekemään muutoksia tavaroiden myyntiin liittyviin ehtoihin lain mukaan, nämä muutokset koskevat automaattisesti kaikkia tällä hetkellä odottavia tilauksia kaikkien tulevaisuudessa tekemiesi tilausten lisäksi.

19. Verkkosivun saatavuusPalvelu tarjotaan “sellaisenaan” ja “saatavana” -perusteena. Emme takaa, että Palvelussa ei ole virheitä ja / tai vikoja. Lain sallimissa rajoissa emme tarjoa (nimenomaisia ​​tai epäsuoraa) takuita soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tietojen paikkansapitävyydestä, yhteensopivuudesta ja tyydyttävästä laadusta. Highland Titles ei vastaa mistään verkkosivuston häiriöistä tai puuttumisesta, joka johtuu ulkoisista syistä, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, Internet-palveluntarjoajan laitevika, isäntälaitteiden vika, viestintäverkon vika, sähkökatkos, luonnolliset tapahtumat, sotatoimet tai lailliset toimet rajoitukset ja sensuuri.

20. Vastuun rajoitus

20.1 Lain sallimissa rajoissa Highland Titles ei vastaa mistään välittömistä tai epäsuorista menetyksistä tai vahingoista, ennakoitavista tai muista, mukaan lukien epäsuorat, välilliset, erityiset tai esimerkilliset vahingot, jotka johtuvat verkkosivuston tai sen sisältämien tietojen käytöstä . Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että he käyttävät verkkosivustoa ja sen sisältöä omalla vastuullaan.

20.2 Vaikka onkin pyritty varmistamaan, että nämä ehdot noudattavat tiukasti sopimuksia koskevia Guernsey-lain asiaankuuluvia säännöksiä, jos jokin näistä ehdoista todetaan lainvastaisiksi, pätemättömiksi tai muuten täytäntöönpanokelvottomiksi, kyseisen termin on oltava pidetään erillään näistä ehdoista ja eivät vaikuta jäljellä olevien ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Tätä termiä sovelletaan vain lainkäyttöalueilla, joissa tietty termi on laiton.

21. Ei luopumista

Jos jokin näiden ehtojen osapuoli jättää käyttämättä jotakin näihin ehtoihin sisältyvää oikeutta tai oikeussuojakeinoa, sitä ei tule pitää luopumuksena tästä oikeudesta tai oikeussuojakeinosta.

22. Aiemmat ehdot

Jos näiden ehtojen ja niiden aikaisempien versioiden välillä on ristiriitoja, näiden ehtojen määräykset ovat etusijalla, jollei toisin sanota.

23. Huomautuksia

Kaikki ilmoitukset / viestit toimitetaan meille joko postitse tiloihimme (katso yllä oleva osoite) tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Tällainen ilmoitus katsotaan saatuksi kolmen päivän kuluttua lähettämisestä, jos se lähetetään ensimmäisen luokan postitse, lähettämispäivänä, jos sähköposti vastaanotetaan kokonaan työpäivänä, ja seuraavana arkipäivänä, jos sähköposti lähetetään viikonloppuna tai juhlapäivänä.

24. Evästeet

Vieraileminen verkkosivustolla henkilökohtaisilla selaimesi asetuksilla, jotka on määritetty hyväksymään evästeet, tarkoittaa meille, että olet suostunut evästeiden käyttöön tässä kuvatulla tavalla.

25. Laki ja toimivalta

Näihin ehtoihin sovelletaan ja tulkitaan Guernseyn lakien mukaisesti. Molemmat osapuolet sopivat noudattavansa Guernseyn lakeja.

26. Maarekisteri

Ostamalla matkamuistomontti tältä verkkosivustolta suostut siihen, että säilytämme tietosi turvallisella matkamuistomerkillä. Oletuksena näytämme otsikon, nimen ja juonenumeron tämän rekisterin versiossa, joka on asiakkaidemme käytettävissä. Voit poistaa tämän käytöstä milloin tahansa ottamalla yhteyttä meihin tai poistamalla vaihtoehdon jäsenten kirjautumisalueella.