TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Miten hankkia titteli

Perinteisen tittelin hankinta on useimmille ihmisille pitkä ja lähes mahdoton prosessi. Jos et ole syntynyt kuninkaalliseen sukuun, on epätodennäköistä että saat koskaan kokea miltä todella tuntuu omistaa virallisesti kuninkaallinen titteli, ellet ole valmis odottamaan kirjaimellisesti vuosia ja maksamaan suuria summia etuoikeudesta.

Skotlantilaisen aatelisnimen voi hankkia 3 tavalla:

  1. Paronin tittelin ostaminen. Nämä tittelit ovat vuosisatoja vanhoja ja liittyivät aikoinaan tiettyyn alueeseen maassa. Vuonna 2004 nämä tittelit irroitettiin maa-alueista ja niistä tuli henkilökohtaisia arvonimiä, jotka voivat kustantaa kymmeniä tuhansia puntia.
  2. Menemällä naimisiin tittelin omaavan henkilön kanssa (sekä suvussa peritty Lordin tai Ladyn titteli)
  3. Nimityksen voi saada vain pääministerin valtuuttamana ja kuningattaren hyväksymänä.

Ei kovin helppo prosessi!

Onneksi meillä Highland Titlesissä tarjoamme yhteisöllemme mahdollisuutta stailata itsensä Glencoen Lairdikdi, Lordiksi tai Ladyksi (rekisteröity tuotemerkkimme), vain ostamalla oma matkamuistotontti skotlannista. Vaikka kyseessä ei ole todellinen aatelinen titteli, voivat Lairdimme, Lordimme ja Ladymme nauttia joistakin tittelin tarjoamista etuoikeuksista, ilman paronin tittelin hankinnan vaivaa.

OSTA TITTELI (ALKAEN 30 £)

Olemme koonneet kätevän oppaan siitä, mitä kaikkea tarkoittaa skotlantilaisen aatelisnimen hankinta ja mitä Highland Titles titteli oikeasti sisältää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuinka paljon kustantaa hankkia aatelinen titteli kuten herra tai paroni??

Ei ole mahdollista ostaa titteleitä kuten herra tai daami, vaikkakin poliittinen skandaali ja sen jälkeiset tutkimukset UK:ssa vuosina 2006 ja 2007 näyttivät muuta.

Tuolloin ilmeni, että jotkut varakkaammat henkilöt ja liikemiehet olivat lahjoittaneet rahaa UK:n Labour puolueelle (tuolloin Tony Blairin johdossa) vaihtokauppana nimityksestä ritarikuntaan.

Voit ostaa skotlantilaisen paroni-tittelin noin 100,000 GBP hintaan. Jos harkitset tätä, suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvämaineiseen asianajajaan.

Skotlantilaiset tittelit ovat vain harvoin myynnissä ja saatavilla.

Skotlantilaiset paronin tittelit ovat arvostettuja aatelisia nimityksiä. Paronit luokiteltiin aikaisemmin alueelliseksi arvoksi, mikä merkitsi tittelin kiinnittämistä maapalaan.

Skotlannin lakimuutos vuonna 2004 erotti tittelit maa-alueista, mikä teki niistä henkilökohtaisia arvonimiä.

 

Lordin ja Ladyn tittelin ostaminen

Kuinka paljon Lordin tittelin hankinta maksaa?

Lordin titteli on kaikista suosituin ja myydyin titteli. Antaaksemme sinulle käsitystä siitä, millaisesta kustannuksesta on kyse, esimerkiksi ‘Lordship of the manor of Wimbledon’ myytiin yli 150,000 £ hintaan 90-luvun lopulla. Muista, että perinteiset tittelit, kuten muutkin sijoitukset, kasvavat arvoltaan ajan kuluessa. Tämä titteli voi siis helposti tuplata arvonsa, Julkkikset ovat tunnetusti hankkineet Lordin titteleitä – kuuluisa esimerkki on Chris Eubank joka osti tittelin “Lordship of the Manor of Brighton” vuonna 1996. Eubank maksoi tittelistä vuonna 1996 noin 45,000 £, mutta sen arvo on laskenut sen jälkeen. Arvo on tällä hetkellä noin 35,000 £.

Kuinka paljon maksaa hankkia Ladyn titteli?

Perinteisiä Ladyn titteleitä ostetaan ja myydään harvemmin, joten asiasta löytyy vähemmän tietoa. Kuitenkin tiedetään, että kustannukset ovat samaa luokkaa. Tyypillisesti “Lady of the Manor” -tittelin on saanut, kun on hankkinut kartanon.

 

Mikä on Lairdin titteli?

Laird on skotlantilainen sana joka käännetään englanniksi Lordiksi. Lairdin tittelit ovat olleet perinteisiä kunnianosoituksia, jotka on myönnetty skotlantilaisille maanomistajille. Sana “Laird” tarkoittaakin maanomistajaa. Vastaava nimitys naiselle, sekä Lairdista että Lordista on Lady.

Highland Titlesin Laird ja Lady

Onko Highland Titlesin titteli sama asia kuin aatelinen titteli?

Ostaessasi matkamuistotontin Highland Titlesiltä, saat oikeuden käyttää rekisteröimäämme tavaramerkkiä, stailata itsesi Glencoen Lairdikdi, Lordiksi tai Ladyksi sekä liittyä mukaan 200,000+ vahvuiseen yhteisöömme.

Tämä ei tietenkään ole sama asia kuin peritty titteli, tai Lord of the Manor titteli, mutta antaa sinulle oikeuden stailata itsesi samalla tavalla, jonka myötä pääset ehkä nauttimaan monista upeista tittelin tuomista eduista. Asiakkaamme ovat jakaneet upeita tarinoita, aina lentoluokan päivityksistä muihin etuihin ja erityiskohteluun.

Toisin kuin muut tittelin hankintaan liittyvissä palveluissa, tullessasi Glencoen Lairdiksi, Lordiksi tai Ladyksi, tuet samalla ainutlaatuista luonnonsuojeluprojektia joka jälleenrakentaa alueita Glencoen metsässä ja Lochaberissa alkuperäisillä kasveilla ja eläinlajeilla. Highland Titlesin yhteisän jäsenenä saat säännöllisesti päivityksiä tukemasi luonnonsuoeluprojektin edistymisestä.

Glencoen Lairdina, Lordina ja Ladynä saat myös mahdollisuuden osallistua vuosittaiseen kokoontumiseemme Glencoessa. Tapahtumassa pääset juhlistamaan titteliäsi Lairdina, Lordina tai Ladynä muiden yhteisön jäsenten kanssa, joita on ympäri maailmaa, sekä tutustumaan lähemmin tärkeään luonnonsuojelutyöhön, jota tuet.

 

Kyllä, kunhan olet ostanut tontin, jossa saat mukana todistuksen oikeuksistasi, Master Title Deed-asiakirjan. Tämä oikeustodistus on laillinen, virallinen asiakirja, jonka on hyväksynyt moni lainkäytön toimivalta. Todistus vahvistaa oikeutesi tulla kutsutuksi uudelle tittelilläsi.

Jos menet naimisiin ja nimesi muuttuu, voit Master Title Deed-asiakirjan saatuasi pyytää meiltä uutta päivitettyä versiota.

Highland Titles lahjapaketti

Ostaessasi Highland Titlesin tontin, saat henkilökohtaisen oikeuden matkamuistotonttiin maata.

Henkilökohtaisen oikeuden ja oikean omistajuusoikeuden välillä on ero. Mikä sitten on oikea omistajuusoikeus?

Lainaus Skotlannin rekisterilaista;

“Virallinen omistusoikeus maahan (oikeus, jota voidaan käyttää kolmansia osapuolia vastaan)voidaan saada ainoastaan rekisteröinnillä Maarekisteriin tai kirjaamalla asiakirja Sanises-rekisteriin tarvittaessa (UK).”

Highland Titlesin tontteja ei voi rekisteröidä viralliseen Maarekisteriin, koska kyseessä on matkamuistotonteista, jotka on rekisteröity Highland Titlesille. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki oikeudet ja vastuut maata kohtaan ovat yksityisiä Highland Titlesin, ja Lairdimme, Lordiemme ja Ladyjemme välisiä sopimuksia. 

Luottamuksen osoituksen Highland Titlesin sekä Lordiemme, Lairdiemme ja Ladyjemme välille, olemme luoneet oman maanomistajien rekisterin, joten oikeutesi omaan tonttiisi on rekisteröity ja julkisesti avoin tieto.  

Highland Titlesin yhteisön jäsenenä saat perinteiset maanomistajan vastuut sekä mahdollisuuden osallistua äänestyksiin, ja jakaa mielipiteesi sekä ajatuksesi siitä, mitä meidän tulisi tehdä maan suojelemiseksi.

 

Mitä voin tehdä omalla maallani?

Voit tehdä omalla maapalallasi paljon ihania asioita, kuten istuttaa puun tai levittää tuhkat. Kaikki Lairdimme, Lordimme ja Ladymme ovat oikeutettuja vierailemaan omalla tontillaan ja nauttimaan kävelystä tai vaikkapa piknikistä. Samalla on mahdollista nähdä ja kokea myös maan villieläinten ja luonnon monipuolisuus – jota oma tonttisi auttaa suojelemaan.
Toivottavasti oppaastamme oli sinulle hyötyä. Jos haluat liittyä mukaan ja saada Glencoen Lairdin, Lordin tai Ladyn tittelin, voit ostaa matkamuistotontin täältä:

OSTA TITTELI (ALKAEN 30£)