TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Kestävä lahja

Päämäärämme on tukea yhä useampien luonnonsuojelualueiden luomista ympäri Skotlantia myymällä maailman kiinnostavinta ja luontoystävällisintä lahjaa.

Nyt, toimintamme kymmenentenä vuotena, uskomme olevamme oikealla tiellä saavuttaaksemme tavoitteemme – emmekä tunne toista yritystä, joka sitoutuu yhtä hyvin asiakkaisiinsa.

Olemme asiakkaittemme kanssa erittäin ylpeitä yhteisistä saavutuksistamme. Kymmenet tuhannet Lairdit, Lordit ja Ladyt ovat vierailleet luonnonsuojelualueillamme – ja olemme onnistuneet vahvistamaan heidän kaikkien tunnesidettä Skotlantiin.

giftpack


Historiamme

Highland Titles on perustettu vuonna 2006 Dr. Peter Bevisin sekä hänen tyttärensä, Lauran toimesta. He alkoivat myydä tontteja perheen maalta, rahoittaakseen puiden istutusta. Tavoitteena oli palauttaa vuosisatojen myötä maanviljelyksestä sekä vastuuttomasta puutaloudesta kulunut maa luonnontilaan.

Idea osoittautui suosituksi ja yritys pystyi pian ostamaan suurempia alueita maata ja laajentaa projektiaan. Nykyään Highland Titles omistaa ja toimii kahdella kauniilla luonnonsuojelualueella Skotlannin Highlandissa. Kiitos tuhansille kannattajillemme, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi.


Luonnonmukainen prosessi

naturalprogress

Glencoen metsän Highland Titles – luonnonsuojelualue perustettiin vuonna 2007. Se koostuu 250 eekkeristä, joita käytettiin pitkään kaupalliseen metsätalouteen ja maanviljelyyn. Tästä muotoutui pitkäaikainen kunnianhimoinen tavoitteemme muuttaa kyseiset maa-alueet luonnonsuojelualueiksi.

Päätavoitteemme alueille sisältää:

  • Auttaa säilyttämään ja edistämään kasviston ja eläimistön suojelua West Highlandin alueella
  • Tarjota mukavuutta paikalliselle yhteisölle
  • Tarjota koulutusta paikallisille kouluille ja organisaatioille

Vuonna 2014 saimme hankittua uuden tontin, jonka sijainti on noin 10 mailia Invergarrystä länteen, nimeltään Mountain View. Kuten niin suuressa osassa Highlands-alueita, tätä 200 eekkerin maa-aluetta oli käytetty kaupallisessa metsätaloudessa ja istutettu pääasiassa muita kuin kotoperäistä Sitka-kuusi lajia.
Toivomme että saamme luotua vielä useita turvapaikkoja villieläimille. Pian uuden maan ostamisen jälkeen vuonna 2014, perustimme Bumblebee Havenin, alueen, joka on aidattu suojaan hirvieläimiltä. Bumblebeen avulla pyrimme rikastuttamaan kukkivien kasvien ja puiden lajien määrää alueella.

Samalla kun teemme työtä poistaaksemme ei-alkuperäiset puulajit, jotka eivät tarjoa kunnolla ravintoa tai suojaa paikallisille villieläimille, olemme istuttaneet useita uusia alueita luodaksemme sopivampia elinympäristöjä. Tavoitteenamme on saada villikukkia leviämään ja tarjoamaan siitepölyä ja mettä mehiläisille, jotka nyt asuttavat aluetta.

Vuonna 2015 lahjoitimme 10 eekkeriä maata Wildcat Havenille. Avustuksemme ja tukemme avulla he työskentelevät suojellakseen ja pelastaakseen sukupuutolta harvat jäljellä olevat geneettisesti puhtaat skotlantilaiset villikissat.


pack

Arvon Lordit, Lairdit ja Ladyt

Kuten ehkä tiedätkin, skotlantilaisia maanomistajia on pitkään kutsuttu ”Lairdeiksi”. Näin ollen tuntui ainoastaan luonnolliselta kutsua samoin asiakkaitamme, kun aloitimme projektin 10 vuotta sitten. Laird on skotlantilainen sana, joka vastaa englannin Lordia. Naispuolinen vastaava nimitys on Lady.

Kauniin lahjapakkauksemme lisäksi asiakkaamme saavat henkilökohtaisen oikeuden Skotlannin matkamuistotonttiin. Vaikka tontti jo itsessään on upea lahja, niin sen osoittaminen tittelillä “Laird”, “Lord” tai “Lady” lisää ehdottomasti sen viehätysvoimaa entisestään.

“Titteli” on ainakin osittain vastuussa maailman medioiden mielikuvituksen vangitsemisesta, minkä vuoksi Highland Titles on ollut esillä medioissa ympäri maailmaa.


Conservation Graphic

Luonnonsuojelu

The Highland Titles Charitable Trust for Scotland

Highland Titlesin omistajuus siirrettiin vuonna 2014 The Highland Titles Charitable Trust for Scotland:lle, järjestö rekisteröity Guernsey:ssä, numero CH444. Järjestön avulla varmistamme että omistamaamme maata – yli 400 hehtaaria – voidaan käyttää ainoastaan suojelutarkoituksiin. Toivomme, että lopulta meillä olisi luonnonsuojelualueiden verkosto läpi Skotlannin Highlandin.

Osallistumme myös hyväntekeväisyyteen, kohteina erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt ja paikalliset kerhot. Uskomme, että yhteisöllisyys tuo ihmiset Highland Titlesiin, sekä että antaminen takaisin meitä ja alueitamme tukeville ryhmille takaavat toimintamme jatkumisen.

Present

Oma pala Skotlantia

Yksi eduista liittyä 100 000+ vahvaan Highland Titles yhteisöön on kyky nauttia maastasi sekä paikan päällä että kaukaa. Glencoen ja / tai Lochaberin Lairdina sinulla on etuoikeus hallita ja nauttia maastasi riippumatta siitä, vierailetko tontillasi henkilökohtaisesti vai käytätkö ‘virtuaalista’ käyntiä. Saat myös mahdollisuuden äänestää tärkeistä maanhoitoon liittyvistä aiheista, mahdollisuuden nimetä, omistaa ja välittää maasi ja paljon muuta. Olemalla osa yhteisöämme pääset nauttimaan ja osallistumaan monilla tavoilla maanomistajan kokemuksesta. Yhteisömme välittää Skotlannista, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme antaneet asiakkaillemme keinon yhdistää oma perintö ja olla osa sen tulevaisuutta.

Kutsumme sinut aluksi rekisteröimään oman tonttisi. Näin sinulle avautuu Highland Titles -maailma ja sen edut, joiden myötä voit olla Laird, Lord tai Lady sekä osa edistyksellistä ja jatkuvaa luonnonsuojeluprojektiamme.

Map

Missiomme

Yksinkertaisesti, haluamme jatkaa sitä mitä olemme aina tehneet; Skotlannin luonnonsuojelua, yksi neliöjalka kerrallaan. ™

Katso mitä muut ovat mieltä edistymisestämme tähän saakka.