TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
 • Aseta valuutta:
 • Kirjaudu sisään
 • (0) Tuote(tta) €0.00

Mountain View luonnonsuojelualue

Highland Titlesin toinen luonnonsuojelualue, rakennettu tukijoidemme avulla.

Highland Titlesin vuonna 2014 avaama Mountain Viewin luonnonsuojelualue, joka on myös Bumblebee Havenin kotipaikka, sijaitsee upeissa Loch Loynen maisemissa. Kalastajat tuntevat paikan yhtenä parhaana Highlandin haukijärvenä, jonka maisemista sekä kalastuksesta pääsevät nauttimaan myös lordimme vierailullaan. Lairdit, lordit ja ladyt, jotka omistavat tontin tältä alueelta (mikä tahansa 1 neliöjalan tai suurempi alue Mountain Viewistä) voivat stailata itsensä Lochaberin lairdeiksi, lordeiksi ja ladyiksi – alueen nimen mukaan, jossa Mountain View sijaitsee. Kaikki jotka hankkivat 1 neliöjalkaa suuremman matkamuistotontin Highland Titlesiltä Glencoen metsästä, tunnetaan myös tittelillä Glencoen laird, lordi tai lady.


Vierailu Mountain View luonnonsuojelualueella

Mountain View luonnonsuojelualue tunnetaan “itse-ohjattuna” alueena monine reitteineen. Toivotamme vierailijat tutustumaan molempiin alueisiimme, huomioiden kuitenkin että vierailijakeskuksemme sijaitsee Glencoen metsässä. Tästä syystä Meet & Greet -palvelua ei olesaatavilla Mountain Viewissä.
Mountain View luonnonsuojelualue on myös koti monille eläinlajeille, joiden toivomme pysyvän koskemattomina kun ne asettuvat uuteen kotiinsa. Pyydämme että pidät hyvän etäisyyden kaikkiin eläimiin alueella. Sekä Bumblebee Haven että Wildcat Haven sijaitsevat Mountain Viewin alueella.

Kuten todettu, alueelle on melko helppo löytää ja viettää vaikkapa päivä patikoiden ja kalastaen. Rohkaisemme käymään myös omalla tontilla.

 • 1 tunti Invernessistä
 • 50 minuuttia Fort Williamista
 • 3.5 tuntia Edinburgista

Mountain View luonnonsuojelualue


Mountain View by the loch

Aktiviteetit Mountain Viewissä ja sen ympäristössä

 • Löydä ja vieraile tontillasi
 • Tunne ja kuule vähintään kuuden aluetta asuttavan mehiläislajin pörinä.
 • Nauti piknikiä ja kokeile kalastusta Loch Loynessa.
 • Pysy Lochaberissa tai Fort Williamin lähetyvillä – ja koe mitä UK:n ulkopääkaupunki voi sinulle tarjota
 • Lähde ajelulle läheiseen Fort Augustus -kylään joka sijaitsee kuuluisan Loch Nessin päässä. Koe veneretki ja ehkä näet vilahduksen kuuluisasta Loch Nessin hirviöstä!
 • Käväise läheisen Invergarry-linnan raunioilla
 • Lähde nautinnolliselle kävelylle Garry-joelle, tai jollekin monista merkityistä metsäreiteistä alueella

Näin löydät alueelle

Mountain View luonnonsuojelualue

Pysäköi A87 osaan Loch Loynen itärannalla
Invergarry, Highland
PH35 4HR

Puhelinnumero: 01631 740333

Löytääksesi pysäköintialueen, aseta GPS [57.1081092,-4.98560113]

(ÄLÄ käytä postinumeroa SatNavissa alueen paikallistamiseksi.
Do NOT use the postcode in a SatNav to locate the reserve. Skotlannin Highlandsin postinumerot kattavat useita neliökilometrejä, joten niitä ei voi käyttää SatNavissa tarkan paikan etsimiseen. Postinumero auttaa sinua löytämään lähelle aluetta, mutta käytäthän karttaa kun olet saapunut lähelle. ÄLÄ käänny pois päätieltä A87 vaan seuraa sitä Loch Loynen ohessa kunnes näet pysäköintialueen ja luonnonsuojelualueen kyltin.)

Ole hyvä ja zoomaa lisätietoihin.

Liikenne

Saapuminen autolla

Mountain View sijainti on noin 10 mailia koilliseen Invergarrystä tietä A87. Tämä on helpoin tapa matkustaa alueelle, koska julkinen liikenne on lähes olematonta Skotlannin Highlandin alueella.

Saapuminen junalla

Invergarryssä ei ole juna-asemaa, joten lähimmät asemat löytyvät Spean Bridgestä (noin 16 mailia Invergarrystä) ja Invernessistä (noin 41 mailian päässä).Taksit eivät ole saatavissa näissä kylissä. Jos sinulla on mahdollisuus saapua toisella tapaa, emme suosittele junamatkustusta.

Saapuminen linja-autolla

Bussit lähtevät Edinburghista Glasgowista ja Invernessistä ja pysähtyvät Invergarryssä. Lisäkuljetusta tarvitaan tämän lisäksi.

Lähimmät lentokentät

 • Glasgow (3 tuntia)
 • Edinburgh (3 tuntia 25 min)
 • Inverness (1 tuntia 25 min)