TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Suojelemme Skotlantia, yksi neliöjalka kerrallaan™

Tavoittemme on hallita, kehittää ja suojella Skotlantia maan hallinnan, strategisten kumppanien sekä koulutuksen avulla


Maan hallinta

Skotlannin Highland koostuu kauniista, karusta ja villistä luonnosta. Alueen peitti joskus ikivanha metsä mutta kaupallinen metsätalous ja maanviljely ovat muuttaneet maan ja tuhonneet monien eläinlajien luonnollisen ympäristön.

Yhteisömme tukemat luonnonsuojelualueet kuuluvat pitkäaikaiseen suojeluprojektiin jonka myötä toivottavasti aluuet saadaan jonain päivänä palautumaan luonnolliseen tilaansa.

 

Olemme saaneet aikaan erinomaista edistymistä ensimmäisten 10 vuoden aikana, sisältäen:

  • 3 eekkerin tekojärvi
  • poistaneet ei-alkuperäisen Sitka-kuusilajin
  • istuttaneet alkupeäisiä lehtipuita
  • hillinneet saniaisten leviämistä käyttäen luonnollisia menetelmiä
  • Asentaneet mehiläispesiä ja kylväneet villikukkia.

 

Land Management

 


Kumppanit

Olemme kehittäneet yhteistyötä vuosien mittaan upeiden organisaatioiden kanssa ja saavuttaneet paljon hyödyntäen heidän erikoisosaamistaan.

Wildcat Haven

WH Logo

Hybridisaatio (villiintyneet kissat pariutuvat luonnonvaraisten kissojen kanssa) on tehnyt Skotlannin villikissoista maailman uhanalaisimman lajin. Wildcat Haven ovat perustaneet joukko asiantuntijoita, taustalla laaja kokemus villieläinten ja luonnonsuojelusta.
Käyttämällä heidän inhimillistä ansa-, kastrointi- ja palautus -tekniikkaansa, he ovat raivaaneet hedelmälliset luonnonvaraiset kissat 350 neliökilometrin alueelta, jolloin villikissan populaatio voi alkaa toipua. Highland Titles on toiminut kumppanina vuodesta 2013, ja äskettäin lahjoittanut osan Mountain View alueesta tullakseen osaksi Wildcat Havenia.

Lepakoiden suojelu, Bat Conservation trust

Lepakoiden suojelu järjestö kattaa yli 100 paikallista lepakkokantaa ja 6000 jäsentä.

Lisäksi, lepakoiden ja niiden elinympäristön suojelemiseksi, järjestö johtaa tutkimusta ja koulutusta liittyen lepakoiden elintapoihin ja lajin tärkeyteen.

Tällä hetkellä tunnemme 4 eri lepakkolajia luonnonsuojelualueellamme: pipistrelle, the soprano pipistrelle, the Dabenton’s bat ja brown long-eared bat.

Webster Honey

websterhoney

Mehiläiset. Mehiläiset pölyttävät 80% UK:n maatalouskasveista. Ilman niitä ei olisi ihmisiäkään eikä myöskään hunajaa. 1/3 kaikista kasveista ja hedelmistä ovat mehiläisten pölyttämiä mutta maailma tuntuu siltikin olevan hyvin tietämätön tämäm kallisarvoisen lajin ahdingosta. Webster Honey, Kinrossissa, on ympäristöystävällinen organisaatio jolla on suuri intohimo hunajaan. Highland Titlesillä on tällä hetkellä 7 mehiläispesää Glencoe Wood, sekä mehiläisille omistettu alue Mountainview!


Koulutus

tree planting groups schoolPuiden istutusryhmien koulun lisäksi tavoitamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä omalla, ja olemme myös tekemisissä paikallisten koulujen kanssa auttaaksemme pitämään luonnon raikkaana ja puhtaana lasten mielissä. Sir David Attenborough sanoi kerran “En tiedä yhtäkään lasta, jota luonto ei kiehtoisi.”  Todellinen kysymys on, miksi he menettävät sen?

Highland Titles toimii yhteistyössä paikallisten koulujen kanssa, koska tiedämme, kuinka tärkeää on, että lapset ja nuoret ovat tietoisia ympäröivästä maailmasta ja mitä he voivat tehdä omalta osaltaan ympäristön suojelemiseksi. Ottamalla koulut ja oppilaat mukaan käytännön toimintaan, josta voi olla hyötyä ympäristölle, siitä tulee osa heidän jokapäiväistä elämäänsä – ei vain kerta-asia.

Highland Titles työskentelee yhteistyössä muutaman alueen koulun kanssa, mukaan lukien Kinlochleven High and Ballachulish Primary. Yhteistyö sisältää kaikkea varainhankinnasta tietoisuuden lisäämiseen, kuten monenlaiset aktiviteetit ja ”päivät ulkona” luonnonsuojelualueella.