• Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00
*

Tue eläinten pesä -projektia

Monet linnut ja lepakot sekä hyönteiset ovat riippuvaisia puiden koloista, joita löytyy paljon vanhoista puista – elävistä ja kelopuista. Nämä puut toimivat elinympäristönä ja pesänrakennuspaikkana monille eläimille, joilla on tärkeä rooli ympäristössä jota pyrimme suojelemaan ja elvyttämään.

Valitettavasti monet metsiemme puista ovat liian nuoria tarjotakseen tarvittavia koloja eläimille, eikä asia muutu vielä moneen vuoteen.

Vanhimmat metsämme toimivat jo kotina laajalle eläinkannalle. Pyrimme kehittämään eläinten elinympäristöä monella tavalla, joista yksi on pesälaatikoiden tekeminen. Pesälaatikoiden ominaisuudet riippuvat siitä mihin alueelle ne sijoitetaan. Valitse laatikon tyyppi ja kerro sponsoroijan nimi tilatessasi niin tiimimme voi varata sopivan pesän.

Tarjoamme pesiä linnuille, lepakoille ja hyönteisille. Voit auttaa sponsoroimalla ohjelmaamme. Toimitamme sinulle ”oman” pesäsi sijainnin, joten voit nähdä sen vierailullasi. Eläinten pesälaatikot valmistetaan paikallisten skotlantilaisten käsityöläisten toimesta käsittelemättömästä luonnon puusta. Ne kestävät vähintään 10 vuotta ja todennäköisesti paljon kauemminkin.

Tule mukaan auttamaan meitä saavuttamaan tavoitteemme. Lahjoituksella voit sponsoroida pesälaatikon valitsemaamme sopivaan sijaintiin. Vastapalveluksena lahjoituksellesi, saat meiltä ”oman” pesälaatikon sijoituksen jälkeen sähköpostin sisältäen:

  • Sertifikaatti omalla nimelläsi tai valitsemallasi tekstillä
  • Valokuva omasta pesälaatikosta sen sijainnissa sekä sen uniikki tunnistusnumero
  • Kartta pesän sijainnista sen varalta, että haluat käydä vierailemassa paikalla
  • Tietoa eläinten pesä -ohjelmastamme

 

Ole hyvä ja valitse minkä tyyppisiä pesälaatikoita haluat sponsoroida seuraavalla sivulla ja kirjoita nimesi tai omistuskirjoitus mukaan

Hinta: £50.00

Määrä

Lisää koriinTakaisin tuotteisiin