• Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00
*

Highland Titles pehmolelu

Valikoimaamme kuuluu 3 erilaista lelua:

Nalle

Pieni ihastuttava ja erittäin pehmeä skotlantilainen nalle on puettu Highland Titles tartaniin ja omaan neulepuseroon.

Suosituin pehmolelumme!

Suloinen ja pehmoinen Highland Titles nalle pehmolelu on ollut suuri hitti nuorimpien tontin omistajiemme keskuudessa. Nallen korkeus pystyssä max. 25cm. Eikö olisikin mukavaa saada tästä nallesta uusi paras kaverisi?

Highland lehmä

Skotlannin Highland lehmät eroavat lajitovereistaan pitkien sarvien ja pitkän aaltoilevan turkin avulla. Tämä ihastuttava pehmoinen Highland lehmä -lelu on uniikki lisä leluvalikoimaamme.

Rakastettava ja suloinen hahmo on rakkaudella muotoiltu ja puettu Highland Titles -tartaniin. Täydellinen lahja nuoremmille Highland Titles-tonttien omistajille tai heille, jotka rakastavat Highland-lehmiä!

Punainen orava

Tiesitkö että Skotlannissa elää enää alle 120 000 punaoravaa? Luonnonsuojelualueemme oravat ovat meille hyvin tärkeitä, erityisesti viimeisimpien havaintojen jälkeen. Tämä ihastuttava ja suloinen sekä erittäin pehmeä punaorava on puettu Highland Titles tartaniin. Pehmoinen orava on noin 18cm korkea. Pehmoisen turkkinsa ja ilmeikkään kasvonsa ansiosta pehmoinen kaveri on niin nuorten kuin vanhempien mieleen.
Suosittelemme antamaan omalle oravalle kivan lempinimen!

Valitse pehmolelusi seuraavalla sivulla


 

Hinta: £25.00

Määrä

Lisää koriinTakaisin tuotteisiin