• Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00
*

Bestseller paketti

Vahvista oma identiteettisi Glencoen oikeustodistuksella (Award of Arms) ja kuvallisella ID-kortilla, jotka vahvistavat tonttisi sijainnin.

Kuvallinen ID-kortti

Luottokortin kokoinen ID-korttimme auttaa sinua todistamaan aristokraattisen Glencoen Lairdin oikeutesi ja on helpompi pitää mukana kuin sertifikaatin kuljettaminen.

Tämä kortti ei sisälly oletuksena yhteenkään paketeistamme, mutta sen voi hankkia erikseen paketin mukana, tai myöhemmin.

Kuvallisessa ID-kortissa on mukana perus henkilötietosi, tonttisi numero, sekä tarkka GPS-sijainti joka voidaan syöttää mihin vain sopivaan laitteeseen tai iPhoneen.

Kortin luominen on helppoa. Jos tietokoneessasi on sisäänrakennettu kamera, voit ottaa kuvan itsestäsi suoraan. Muussa tapauksessa voit ladata sopivan kuvan ja rajata sen vaatimusten mukaisesti. Jos et halua käyttää valokuvaasi, voit valita käyttöön Glencoen vaakunan sen sijaan.

Oikeustodistus ”Award of Arms”

Myönnämme kaikille Lordeillemme Glencoen tai Lochaberin tunnuksen, joka sertifioi oikeutesi pitää esillä tunnusta ja käyttää Lordin tai Ladyn titteliä ja tyyliä. Väripainatus upealla materiaalilla sekä kohokuvioitu sinetti täydentää tämän asiakirjan.

Jokainen todistus vahvistaa maanomistajalle oikeuden käyttää Glencoen tai Lochaberin Lordin tai Ladyn oikeuksia ikuisesti.

Toimita meille koko nimesi ja titteli kuten toivot sen esitettävän sekä tontin numerosi, mikäli et ole ostamassa tätä yhdessä tontin kanssa.

29.7cm x 42.0 cm

 

(*Tämä palvelu sisältää vaakunasymboleja, jotka liittyvät Glencoe Woodin suojelemiseen ja palauttamiseen. Merkit on rekisteröity tavaramerkkinämme, joiden avulla varmistamme, että suostumuksellamme voit käyttää kuvia osoittaaksesi osallistumisen työhömme Skotlannin luonnon säilyttämiseen ja suojelemiseen. Merkkejä ei ole rekisteröity julkiseen vaakunarekisteriin Skotlannissa (the Public Register of All Arms and Bearings) joten niitä ei voi esittää Skotlannissa.

Hinta: £35.00

Määrä

Lisää koriinTakaisin tuotteisiin