TULE NYT HERRAKSI TAI LADYKSI
  • Aseta valuutta:
  • Kirjaudu sisään
  • (0) Tuote(tta) €0.00

Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta kysymykseesi UKK-osiosta, ota yhteyttä.

Maa

Saat sertifikaatin joka sisältää yksityiskohdat tontista sekä oikeuksistasi, joista voit nauttia yksin ja yhdessä läheistesi kanssa. Voit luovuttaa sertifikaattisi kenelle tahansa, jolloin oikeudet siirtyvät eteenpäin.

Henkilö, jolle olet luovuttanut sertifikaatin, voi pyytää meiltä uusia dokumentteja.

Voit myös myydä sertifikaattisi, mutta siihen liittyy 2 rajoittavaa ehtoa; tontilla ei saa metsästää, eikä sitä voi jakaa osiin.

Osta tontti

Ei. Kaikki voivat tehdä tilauksen ja vastaanottaa lahjapaketin.

Osta tontti

Kyllä, ja kannustamme sinua tekemään niin. Meillä on jopa vierailijakeskus ja Meet & Greet -palvelu, jos päätät vierailla alueellamme Glencoen metsässä.

Tutustu Vieraile Glencoen metsässä sivuun saadaksesi lisätietoja. Olet tervetullut myös itse ohjatulle käynnille Mountain View alueellemme (Lochaberin Lairdeille, Lordeille ja Ladyille), tutustu lisätietoihin täältä.

Osta tontti

Tuoreena Lairdina voit tulla vierailemaan tontillasi; tehdä kävelyretken metsissä, kuvata omaa tonttiasi, viettää piknikiä joella ja paljon muuta!

Maa-alueita ylläpidetään luonnonsuojelualueina. Voit nauttia lintujen bongauksesta, sienestyksestä, eri harrastusmahdollisuuksista ja luonnonrauhasta.

Olet tervetullut istuttamaan puun tai sirottelemaan tuhkaa maalle. Jos tonttisi on suuri (100 neliöjalkaa tai isompi), voit pystyttää teltan ja viipyä tontillasi muutaman päivän. Olemme myöntäneet suurien tonttien omistajille luvan leiriytyä tontillaan.

Osta tontti

Määrittelemme jokaisen tontin tarkan sijainnin lähes millimetrien tarkkuudella käyttäen UK Ordnance Survey järjestelmää.

Jokaisen tontin sijainti on yksilöllinen. Jopa käyttämällä kaikista tarkinta maamittaria, voi olla mahdotonta paikallistaa itse täydellisesti pienimpiä tontteja. GPS:n tarkkuus kuitenkin paranee ja kehittyy koko ajan. Toimitamme asiakkaillemme tontin arvioidut koordinaatit, jotka auttavat paikallistamisessa GPS-järjestelmän kanssa, jotka eivät käytä OS-järjestelmää kuten iPhonessa. Koordinaateista on apua useiden edullisempien GPS-järjestelmien kanssa, jotka on kehitetty lähinnä autolla suunnistamiseen.

Tonttien fyysistä sijaintia ei ole merkitty maahan, mutta emme estä jos haluat merkitä sen saavuttuasi paikalle. Uskomme että jos metsä täytetään tuhansilla merkkikepeillä, se ei ole enää viehättävä, eikä käytännöllistäkään. Useat sertifikaatin omistajamme ovat pystyttäneet muistokiviä, rajapyykkejä tai laattoja tonteilleen, mikä on jokaisen tontinomistajan oikeus.

Osta tontti

Useat Lairdimme ovat pystyttäneet laattoja ja muistoesineitä tonteilleen. Vaatimuksemme niiden suhteen on, että tonteilla käytetään ainoastaan biologisesti hajoavia esineitä. Mikäli tontilla halutaan tuoda muunlainen esine ainoastaan väliaikaisesti valokuvausta varten, voi näin tehdä.

Osta tontti

Kun valitset suuren tontin, me istutamme sopivan puun puolestasi. Vaihtoehtoisesti yhden tai useamman puun istutuksen voi ostaa lisäksi kaupastamme.
Puita ei varmuudella istuteta juuri sinun tontillesi Glencoen metsässä, joka on jo hyvin metsän peittämä. Istutamme tuhansia puita joka vuosi luodaksemme uutta metsää. Näin yhdistämme muinaisia hylättyjä metsien alueita ja laajennamme eläin- ja kasvilajeja tulevia metsäalueita.
Sinulle istutettava puulaji riippuu maalajista jolle istutamme sen. Lajina voi olla kotolajimme Skotlannin lehtipuu, ehkäpä tammi, pihlaja, pähkinä, koivu, laakeri, paju tai leppä.Saarnipuita emme istuta, ennen kuin niihin liittyvää tautia ymmärretään enemmän.
Emme voi kiinnittää kylttejä puihin, mutta emme estä sinua tekemästä niin kun vierailet tontillasi.

Osta tontti

Ei. Vain yksi henkilö voi lain mukaan omistaa tietyn muistotontin oikeudet.

Jos tilaat kaksi saman kokoista tonttia, ne tulevat sijaitsemaan vierekkäin. Jokaisella tontilla voi olla eri omistaja.

Osta tontti

Takaisin tlös «

Järjestys

Painamme valitsemasi päivämäärän personoituun sertifikaattiin. Kaikki tilaukset käsitellään 48 tunnin sisällä tilauksesta. Suurin osa tilauksista lähetetään 24 tunnin sisällä.

Osta tontti

Kyllä. Tilausta tehdessä tulee täyttää vastaanottajan tiedot, joihin voit laittaa itsesi tai jonkun muun.

Tarjoamme myös lahjapaketointia ja personoitua viesti -palvelua pienellä lisähinnalla.

Osta tontti

Kyllä. Kun tontit ovat saman kokoisia niin kaikki samalla kertaa ostamasi tontit tulevat sijaitsemaan vierekkäin. Kaikki myöhemmin tilatut tontit voivat olla eri sijainnista, mutta lähialueelta.

Osta tontti

Ole hyvä ja käy osoitteessa http://www.highlandtitles.com/registration ja kirjoita saamasi koodi tarkasti samassa muodossa kuin missä olet sen saanut.

Osta tontti

Takaisin tlös «

Titteli

Master Title Deed on laillinen asiakirja joka todistaa että olet vaihtanut nimeäsi. Asiakirjaa käytetään useimmiten naimisiin mennessä ja avioerossa, silloin kun nimeä vaihdetaan sekä tittelin muotoa.

Skotlannin maanomistajille on oikeus käyttää Lordin ja Ladyn titteliä.

Asiakirjaa tarvitaan Skotlannissa sekä muutamissa muissa lainkäyttötilanteissa.

Osta tontti

Pyydä asiakirjojen päivitystä lähettämällä meille sähköpostia [email protected].

Osta tontti

Useat asiakkaamme ovat päättäneet pyytää pankkiaan lisäämään uuden tittelin nimen yhteyteen tililleen ja pankkikortteihin. Toimitamme jokaisessa lahjapaketin mukana Master title Deed -dokumentin, joka vahvistaa uuden tittelisi pankille ja valtion virastoille.

Mikäli paikallinen laki sen sallii, voit vaihtaa tittelisi tämän asiakirjan avulla virallisesti Lairdiksi, Lordiksi tai Ladyksi.

Huomaathan, että et voi lisätä titteliä sellaisiin laillisiin asiakirjoihin, joihin ei sisälly koskaan titteliä – kuten esimerkiksi passiin.

Osta tontti

Kerro pankillesi että kyseessä on nimen muodon muutos, josta ilmoitat heille.

Osta tontti

Takaisin tlös «

Laki

Ei. Tontin mukana ei tule kiinteistöveroja tai muita kuluja. Ylläpidämme koko metsän kattavaa vakuutusta joka pysyy voimassa ostoksesi jälkeen. Sinun ei tarvitse maksaa mitään pakollisia lisäkuluja tontin hinnan maksamisen jälkeen.

Osta tontti

Ei. Et voi rekisteröidä tonttiasi, koska kyseessä on hyvin pieni maa-alue; tarkemmin määriteltynä “muistotontti”.

“Muistotontteja” on myyty Skotlannissa yli 30 vuoden ajan. Näiden tonttien myyntistä säädetään laissa, Land Registration (Skotland) laki 1979, joka on sittemmin muutettu korjattu muotoon the Land Registration etc. (Skotland) laki 2012. Huomaathan, että tämä laki ei salli matkamuistotonttien lisäämistä maarekisteriin.

Tontin mukana tulevat henkilökohtaiset oikeudet tallennetaan Highland Titlesin maarekisteriin. Jokaisen tontin tiedot voi nähdä sähköisesti ilmaisen Highland Titles sovelluksen kautta sekä Highland Titles kotisivuilla.

Osta tontti

Highland Titles haluaa varmistaa, että jokainen joka kohtaa onnettomuuden tai vahinkoa Glencoen metsän alueella, saa korvauksen. Olemme näin ollen ottaneet ulkopuolisen vakuutuksen.

Tämän johdosta neuvomme on, että muita vakuutuksia ei tarvita.

Osta tontti

Emme voi myydä titteleitä. Yksinkertaisesti, myönnämme sinulle vain oikeuden käyttää Glencoen/Lochaberin Lairdin, Lordin tai Ladyn titteliä, jotka ovat Highland Titlesin omistamia tavaramerkillä suojattuja nimiä. Voit ostaa tontin myös ilman titteliä. Skotlannin asianajajien julkaisemien ohjeiden mukaan “Skotlannissa kuka tahansa voi kutsua itseään miksi tahtoo, sisältäen sanat “Laird”, “Lordi” tai “Lady”. Yhtään sellaista lainkäytön tilannetta ei tunneta, joka tämän estäisi.”

Osta tontti

Takaisin tlös «

Ota yhteyttä

Meillä on maakohtaiset puhelinnumerot UK:n ulkopuolisille alueille. Huomaa aikaero UK:n ulkopuolella.
Ole hyvä ja ota yhteyttä: +44 1481 823938

Osta tontti

Takaisin tlös «

Maksut

Jos kohtaat mitään ongelmia maksuissa, tai maksat mieluummin jollain toisella tapaa, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.

Huomioithan aikaeron, mikäli päätät soittaa meille. Vastaamme sähköposteihin 24 tunnin sisällä.

Osta tontti

Kyllä. Kotisivumme käyttää Braintree-palvelua maksujen välittäjänä. Braintree on Paypalia hyödyntävä yritys ja käytössä useilla suurilla yrityksillä kuten Airbnb ja GitHub.

Osta tontti

Takaisin tlös «

Tartan ja tunnus (Buckler)

Glencoen Lairdina, Lordina ja Ladynä saat oikeuden pitää virallista tunnusta ja pukeutua Glencoen Tartaniin joka on suunniteltu erityisesti meille paikallisten tartan muotoilijoiden, “Lochalsh Weavers” toimesta.

Tartan on registeröity viralliseen Skotlantilaiseen Tartan rekisteriin, yksinomaan Gloencoen Lairdeille.

http://www.tartanregister.gov.uk

Osta tontti

Takaisin tlös «

Sovellus

Kyllä, kaikki joilla on tontti Glencoen metsästä tai Mountain Viewistä (Lochaber), voivat hallita tonttiaan Scottish Estate Manager -sovelluksessa. Sinun tarvitsee vain kirjautua käyttäen tarkkoja tonttisi tietoja.

Osta tontti

Highland Titles Scottish Estate Manager sovellus on täysin ilmainen ja täynnä upeita ominaisuuksia jotka parantavat maanomistajana olemisen kokemusta.

Osta tontti

Highland Titles Scottish Estate Manager sovellus toimii kaikille Apple- ja Android-laitteilla.

Tällä hetkellä mobiilisovellus ei ole saatavissa Windows-puhelimille mutta voit olla varma, että tutkimme tätä mahdollisuutta tulevaisuudessa.

Osta tontti

Kyllä, sovellus on saatavissa kaikissa maissa, Applen ja Google Playn sovelluskaupoissa.

Osta tontti

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista tällä hetkellä turvallisuusrajoitusten takia. Kuitenkin, kirjautuminen ulos ja sisään uudelleen on hyvin helppoa, tarvitset vain tontin numeron ja koordinaattitiedot.

Teemme työtä toimintojen kehittämiseksi, joten pysy mukana ja ota kantaa.

Osta tontti

Olemme suunnitelleet sovelluksen parantamaan nimenomaan Lairdiemme kokemusta, joten tällä hetkellä sinulla tulee olla tontti käyttääksesi sovellusta.

Eikö sinulla ole tonttia? Miksi et hankkisi sellaista jo tänään saadaksesi laajan valikoiman etuoikeuksia käyttöösi.

Osta tontti

Ladataksesi sovelluksen, mene sovelluskauppaasi ja etsi “Highland titles” nimeä. Lataa sovellus Highland Titles Scottish Estate Manager app.

Vaihtoehtoisesti voit ladata sovelluksen klikkaamalla oheisista linkeistä, joista pääset suoraan sovelluskaupan lataussivulle. Huomioithan, että sinun tulee käyttää mobiililaitetta ladataksesi sovelluksen.

Osta tontti

Kirjautuaksesi sovellukseen, tarvitset tonttisi numeron sekä 6 ensimmäistä merkkiä Ordnance Survey reference -numerosta. Löydät molemmat myyntitodistuksestasi jonka löydät Tervetulo-paketista.

Mikäli olet hukannut tiedot, ei hätää – lähetä meille viesti osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan nimesi, tittelisi sekä mitä vain tietoa omasta tontistasi, jonka avulla voimme tunnistaa tonttisi id:n ja OS reference -numeron.

Osta tontti

Voit valita lämpötila- ja etäisyys -tiedot näytettäväksi metrisen tai brittiläisen mittajärjestelmän mukaan tontillasi. Tehdäksesi tämän, kirjaudu sovellukseen ja mene asetuksiin, jossa voit tehdä valinnan.

Osta tontti

Sovellus on rakennettu toimimaan pääasiallisesti pystyasennossa, lukuunottamatta muutamaa näkymää jotka vaihtuvat automaattisesti landscape-tilaan. Sovelluksessa ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta vaihtaa näkymää itse.

Osta tontti

Kirjataksesi itsesi sisään vierailulla ja vastaanottaaksesi vierailusertifikaatin, varmista että sovellus on auki ollessasi omistamallasi tontilla. Sovellus luo käynnistä sertifikaatin, kun se havaitsee että olet saapunut tontillesi.

Tällä hetkellä ei ole mahdollista kirjautua aiemmille vierailuille. Useat jäsenemme ovat ilmoittaneet toivovansa tehdä niin, joten tutkimme toiminnon mahdollistamista.

Osta tontti

Voit kirjautua ulos sovelluksesta klikkaamalla valikkoa ylhäällä vasemmalla ja valitsemalla Kirjaudu ulos.

Osta tontti

Jos tarvitset enemmän apua tai haluat jättää palautetta tai ottaa yhteyttä, ole hyvä ja lähetä sähköpostia [email protected]. Vastaamme 24 tunnin sisällä (huomioithan odottaessasi eri aikavyöhykkeet).

Osta tontti

Takaisin tlös «